zo. 19 maart, 10.00 uur
zo. 26 maart, 10.00 uur
zo. 2 april, 10.00 uur
zo. 9 april is er geen kinderwoorddienst, maar is het PALMPASEN!
za. 15 april om 19.30 uur een Paaswake voor, door en met de kinderen.

Voor de jongste kinderen organiseren we een aantal keren per jaar een kinderwoorddienst. Meestal werken we naar een viering of een feestdag toe, bv de Paaswake, Pasen of Kerst. Dan zijn er een aantal momenten achter elkaar dat er een kinderwoorddienst is. De kleintjes vanaf ca. 3 jaar kunnen al mee. Wat doen we zoal met de kinderwoorddiensten:

We beginnen meestal met een verhaal voor te lezen. Daarna kletsen we nog een beetje over het onderwerp en daarna gaan we aan de knutsel. Soms maken de kinderen voor zich iets leuks en soms maken we iets met elkaar. Het is altijd erg gezellig en we hebben tijd te kort!

Voor de oudste kinderen (ongeveer vanaf groep 5) organiseren we tegelijk met de kinderwoorddiensten een ‘Kidskerk’. Tijdens deze momenten werken we elke keer aan de voorbereiding van een viering. Deze periode werken we naar de Paaswake toe.

Elke bijeenkomst staat er een onderwerp centraal waar we het over hebben met bv een verhaal of gedicht. Vervolgens gaan we aan de slag. Er worden mooie dingen voor de viering geknutseld, maar er worden ook teksten en gedichten geschreven en er worden tekeningen gemaakt.

Tijden de viering (nu de Paarswake dus) mogen kinderen die dat leuk vinden helpen. En hoe leuk is het al je het gedicht wat je zelf geschreven hebt mag voorlezen in de kerk!

Kortom; het wordt een viering van, voor en door kinderen, in samenwerking met de kinderwoorddienst en het kinderkoor. Iedereen is van harte welkom.